Tiedote liiketoimintakaupasta 9.5.2016

Premis Suomi Oy ja Kanava Tietopalvelut Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Premis Suomi Oy ostaa Kanava Tietopalvelut Oy:lta Premis-liiketoiminnan. Saman aikaisesti XRM Finland Oy Ltd ostaa Kanava Tietopalveluilta Microsoft Dynamics CRM liiketoiminnan. Kaupat toteutettiin ns. mbo-kauppoina, joissa Kanava Tietopalveluiden ko. liiketoiminnoista vastannut johto toimii uusien yritysten omistajina ja johdossa.

Premis Suomi Oy keskittyy kotimaiseen isännöintijärjestelmämarkkinaan. Premis on isännöintialalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka korvaa alalla käytössä olevat useat eri ohjelmistot. Premiksen avulla isännöitsijät pääsevät tehokkaasti yhden järjestelmän avulla hallinnoimaan ja hyödyntämään kaikkea taloyhtiöitä ja kiinteistöjä koskevaa tietoa ja dokumentteja. Premis ohjelmisto lanseerattiin isännöintipäivillä 17.9.2015 ja ensimmäiset laajat asiakastoimitukset ovat nyt käynnissä. Premis pohjautuu Microsoft Dynamics CRM:lle toteutettuun geneeriseen toiminnanohjausalustaan.

XRM Finland Oy Ltd jatkaa Microsoft Dynamics CRM pohjaisen toiminnanohjauksen kehittämistä eri toimialoilla ja myös kansainväliseen markkinaan. Korkean automaatioasteen tuotteita käytetään tällä hetkellä mm. matkailu- ja rakennusaloilla erityyppisten tilojen, resurssien ja tehtävien hallinnassa. Merkittävää kasvua nähdään tulevan rakennustiedon integroimisesta kiinteistöjen ylläpitoon, sekä ns. Smart City-hankkeista.

Kanava Tietopalvelut Oy jatkaa sijoittajille ja omistajille tehtyjen tiedonhallintaratkaisujen kehittämistä.

Lisätietoja:

Premis Suomi Oy, Sakari Kalske, +358 400 465 044, sakari.kalske@premis.fi
XRM Finland Oy Ltd, Sakari Kalske, +358 400 465 044, sakari.kalske@xrmfinland.fi
Kanava Tietopalvelut Oy, Jukka Tola, +358 40 575 8281, jukka.tola@kanavatieto.fi