Premis Isännöintipäivillä 14.-16.9. Jyväskylässä

Premis oli aitopaikalla esillä Jyväskylässä vietetyillä Isännöintipäivillä. Messuosastomme toimi kuin magneetti ja aika ajoin uudenlaisesta isännöinnistä kiinnostuneiden joukko tiivistyi ruuhkaksi asti. Kiitos teille kaikille jotka kävitte! Messujen aikana ja välittömästi sen jälkeen olemme ehtineet sopia järjestelmän koekäytöistä jo usean isännöintiyhtiön kanssa.

img_1298

”Tarvitset vain yhden” on selvästi jotain, mitä toimiala on kaivannut. Asiakkaat ymmärtävät, että Premisin kyydissä digiloikka ei jää haaveksi ja kilpailijoiden mainostama ”saumaton yhteistoiminta” on oikeasti saavutettavissa. Premisillä.

Perjantaina saimme mahdollisuuden osallistua Isännöintipäivien tuottamiseen myös asiantuntijaluennon muodossa. Täysi sali isännöintiyritysten väkeä kuunteli hiirenhiljaisena Lindan hyvin käytännönläheistä ja toimivilla esimerkeillä maustettua esitystä ”Isännöintijärjestelmästä monikanavaiseksi viestintäjärjestelmäksi”. Esitys herätti välittömästi paitsi hurjaa kiinnostusta tuotettamme kohtaan, myös toivon siitä, että isännöitsijät voisivat vihdoin saada käyttöönsä 2010-luvun välineet. Jotain, joka vihdoin auttaisi myös isännöitsijää itseään.

img_1322-jpg

Kiitos vielä teille kaikille, jotka kannustatte meitä viemään tätä ilosanomaa isännöinnin paremmasta tulevaisuudesta eteenpäin! Ollaan yhteydessä ja tehdään teillekin parempi huominen 🙂

Sakari