Lahden viesti on vahva

Viime viikolla isännöintialalla meni taas lujaa, kun yli 600 alan edustajaa kokoontui Lahteen Isännöintipäiville. Päivät olivat täynnä toimintaa ja oli hienoa nähdä ja kuulla kaikki se innostus ja tekemisen tahto, joka oli vallalla. Isännöintipäivien osallistujat eivät kuulu siihen joukkoon, jotka edelleen epäilisivät haluavatko heidän asiakkaansa todella muutosta. Lahteen tulijat olivat tehneet valintansa: ymmärretään asiakkaiden tahtotila muutokseen ja halutaan reagoida siihen!

Monissa käydyissä keskusteluissa tuli kuitenkin esiin, että te isännöinnin ammattilaiset olette yhä tilanteessa, jossa tukea muutokselle ei tunnu saavan ja tyytyväisyys nykyisiin työkaluihin on hyvin heikkoa. Ohjelmistotoimittajat tuntuvat olevan kankeita tuomaan markkinoille todellista digitalisaatiota edustavia palveluita ja liian usein käyttäjien pyynnöt tuntuvat kaikuvan kuuroille korville. Vaikka isännöintiyritys olisi valmis tällaisesta kehityksestä maksamaan korkeankin hinnan.

Premis Isännöintipäivillä Lahdessa

Toisaalta esiin nousi muitakin tarinoita joissa isännöitsijät, oman alansa ammattiostajina, eivät kuitenkaan olleet onnistuneet ohjelmistohankinnoissaan. Toimivan kokonaisuuden sijaan käteen olikin jäänyt vain kasa erilaisia yhteensopimattomia sovelluksia, joiden takaa on vähintäänkin vaikea tuottaa korkeatasoista asiakaspalvelua, automatisoida palveluita itsepalvelukanaviin tai tuoda aitoa läpinäkyvyyttä taloyhtiöiden hallitusten ja osakkaiden tarpeisiin.

Meidän viestimme sekä Isännöintipäivillä että sen jälkeen on selkeä: Premis on suunniteltu todelliseen digitalisaatioon, saamaan aikaan muutosta ja tuomaan läpinäkyvyyttä. Palvelu on alusta lähtien kehitetty yhdessä isännöintiyritysten kanssa ja se sisältää nyt keskeiset isännöintityössä tarvittavat osat, yhteen integroituna ja toimivaksi käytännössä testattuna. Mutta samalla se on myös helppo liittää osaksi isännöintiyrityksen muuta digitaalista ekosysteemiä. Premis ei myöskään ole musta laatikko. Vaikka tarjoamme markkinoiden monipuolisimmat käyttöliittymät eri käyttäjäryhmille (selain, mobiiliapplikaatio, BIMx 3D, porrashuonenäyttö, …), on Premis joustavasti avattavissa myös muille sovelluksille.

Kun olette lähdössä yrityksenne suureen muutosprojektiin, miettikää miten asiat ovat teillä aiemmin edenneet? Ovatko nykyiset ohjelmistotoimittajanne todella vaihtoehtoja, kun luodaan uutta digitaalista tulevaisuutta? Vai tulisiko valita toimija, joka on aidosti tekemässä digitalisaatiosta totta ja valmis näyttämään teille, miten ratkaisut toimivat oikeassa elämässä, teidän arjessanne.

Katso tästä lyhyt esittelyvideo ja tule keskustelemaan kanssamme teidän yrityksenne tulevaisuudesta!