Isännöintijärjestelmä Premis tuli vauhdilla ja Bemari pääsi uuteen kotiin

 

Premiksen julkistus viime viikolla Isännöintipäivillä herätti hurjaa kiinnostusta ja keräsi näyttelyosastollemme runsaasti isännöintialan ammattilaisia.

isannointipaivat03

Täysin uudenlaisen isännöintijärjestelmän kehittäminen on teiltä saamamme palautteen perusteella todellakin kannattanut. Kiitos mielenkiintoisista keskusteluista ja kommenteistanne sekä isännöintipäivillä että sen ulkopuolella! Jatkamme edelleen isännöintialan ja asiakaslähtöisten työkalujen määrätietoista kehittämistä kanssanne.

Upouuden isännöintijärjestelmän lisäksi näyttelyosastollamme kiinnosti arvonnassa ollut BMW:n polkupyörä. Tällä kertaa arpaonni suosi Lassi Kaijasta Oulun Isännöitsijätoimistosta. Onnittelut!

 

isannointipaivatisannointipaivat02

Toivotamme hyvää ja reipasta alkavaa syksyä! Matkamme jatkuu alaa uudistavien Premis-käyttöönottoprojektien merkeissä. Kiitos luottamuksesta!

Seuraa www.premis.fi sivustoa ja ole meihin yhteydessä, kun haluat kuulla tai nähdä lisää, palvelemme mielellämme!

 

 

 

 

Kanava Tietopalvelut

Sakari Kalske, toimitusjohtaja, 0400 465 044 / sakari.kalske@premis.fi
Jukka Tola, hallituksen puheenjohtaja 040 575 8281/ jukka.tola@premis.fi

www.premis.fi

Kanava Tietopalvelut

Kanava Tietopalvelut tuottaa tehokkaita ja tietoturvallisia ratkaisuja omaisuuden hallintaan ja hallitustyöskentelyyn. Asiakkaina on yli 140 suomalaista pörssi- ja perheyhtiötä sekä julkista toimijaa.

Premis – Vie tieto vain kerran ja hyödynnä kaikkialla